Здравейте,Днес (15.06.2022 г.) от 16:30 ч. председателите на инициативните комитети в

...
Здравейте,Днес (15.06.2022 г.) от 16:30 ч. председателите на инициативните комитети в
Коментари Харесай

Инициативни комитети внасят жалби в МВР до ВАС срещу заповедта на министъра на вътрешните работи за закриване на множество полицейски управления

Здравейте,
Днес (15.06.2022 г.) от 16:30 ч. председателите на инициативните комитети в Полски Тръмбеш и Стражица против закриването на полицейски ръководства и сектори ще внесат в Министерство на вътрешните работи тъжби до Върховния административен съд против заповедта на министъра на вътрешните работи за закриване на множество полицейски ръководства, включително са ръководствата в гр. Полски Тръмбеш и районно ръководство Стражица, и сектор в с. Камен, община Стражица.

Двата инициативни комитета към този момент са събрали по над 3000 подписа по реда на Закона за директното присъединяване на жителите против закриването на полицейските ръководства.

 

Председателите на двата комитета ще упълномощят госпожа Мая Манолова, ръководител на гражданска платформа Изправи се.БГ да ги съставлява при делата им в съда.

 

Заповядайте през днешния ден (15 юни) от 16:30 пред постройката на Министерство на вътрешните работи, където преди внасяне на жалбите госпожа Манолова дружно с ръководителите на ИК в Полски Тръмбеш и Стражица ще разясняват за какво тези дейности не са в полза на обществото и ще доведат до утежняване на обстановката със сигурността в дребните обитаеми места. 

Пресофис
Изправи се.БГ
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР